Bij Herberg Foestrum houden we van lekker en eerlijk eten. Bekijk hier onze Daghap en Weekendspecials. Bestellen kan telefonisch of online!

Vraag naar onze Specials

Vanaf september hebben wij nu een extra menukaart. De Speciaals. Heerlijke gerechten van de smoker!

Vakantie menu 15 juli t/m 28 juli

Soms moet je even zelf ontspannen, Annelies en Ayold zijn op vakantie, Bieuwe, CHris en Elske staan aan het roer. Tijdens deze periode zullen zij u verrassen met de heerlijkste wisselende gerechten, zoals een heerlijk gevulde mexicaanse wrap in kip of vega-vorm, spareribs, gerookte kippedij, slibtong, zeevruchten met spaghetti etc etc. Puur genieten bij Herberg Foestrum!! Fijne dagen en tot binnenkort! Groeten Annelies en Ayold

Weekend specials 23 juni tot en met 28 juni!

Wat genieten wij toch volop de afgelopen weken met een lekker gevuld terras/restaurant en vele afhaal. Fantastisch dat jullie ons allemaal weten te vinden en lekker komen genieten!

Dit weekend (wederom op vele verzoek) hebben we op de smoker super malse kippedij als daghap. Geen zin in vlees of vis? Probeer onze gekarameliseerde witlof met blauwader kaas. Dit weekend staat  ook in het teken van de asperge welke wij in de garnituren hebben verwerkt maar ook een heerlijke soep van hebben getrokken. We hadden een leuke vangst in de swemmer de afgelopen week: Meerval! Tot slot het toetje lekkere appeltjes met gekarameliseerde nootjes en slagyoghurt!

Tot ziens in Westergeest!

Daghap 3 tot en met 9 juni!

Prachtig weer en morgen het restaurant weer open, dit vraag om een nieuwe Daghap: Botermalse kippedijen van de smoker en de grill. Wat een lekkernij!

Weekmenu 27 tot en met 30 mei.

Het laatste weekend van mei en hopelijk het laatste weekend met het restaurant gesloten… Als daghap hebben we varkensmedaillons met stroganoffsaus. Het Fiskje ut e swemmer is gepaneerde zeewolf met citroen botersaus. Geen zin in vlees of vis bestel de Wicked Shroom Buns, laat je verassen met deze lekkernij! Het neigesetsje is een cheesecake met home made aardbeiensaus en slagroom! Tot ziens in de Herberg en eeuhhh het wordt mooi weer dus ons terras is geopend!

 

 

weekmenu 19 tot en met 24 mei Pinksterweekend!

Dit weekend een “herhaling” van vorige week: boter malse spareribs van de smoker is de daghap. Het fiskje is een lekkere zalmforel met remoulade saus. Geen zin in vlees of vis bestel de groentesoufle. Het neigesetsje is een lekkere mouse met fruit (dit weekend met chocolade mouse en banaan) tot ziens bij @herbergfoestrum !

weekmenu 6 tot en met 13 mei

Dit weekend staan Chris en Bieuwe aan het roer van de Herberg! Chris is druk aan de slag geweest met zijn eigen nieuwe gerechten! Leuk om te zien hoe hij een eigen draai aan “zijn” keukentje geeft! Dit weekend is de daghap een heerlijk oerhammetje met mosterdhoningsaus. Het fiskje ut e swemmer is slibtong. Geen zin in vlees of vis bestel de huisgemaakte duo van krokettenmet brocolli en champignon vulling. Het neigesetsje is een panna cotta met roodfruit en slagroom. We zijn de gehele mei vakantie geopend voor de afhaal. Tot ziens in de Herberg!

 

weekmenu 22 t/m 25 april Koningsdag

Aangezien we op 27 april nog niet open mogen met het terras (vanaf 28 april gelukkig wel) hebben we de viering van Konigsdag 2021 maar naar voren gehaald. Onze weekspecials staan dan ook in het teken van Oranje. De daghap is een sappige bal van Oranje met aardappelwedges. Het fiskje ut e swemmer is Dorade met gebakken sinaasappel. Geen zin in vlees of vis bestel de oranje salade met Quinoa. Het neigesetsje van Mem is een  chocolade oranje tompouce maar dan net even anders. Tot ziens in de Herberg!! (en vanaf 28 april bij mij mooi weer op het terras!)

weekmenu 15 t/m 18 april

Terug van weggeweest onze Daghap in Vega en Vlees vorm: De mexicaanse wrap! Het fiskje ut e Swemmer is een witvisje gebakken op mexicaanse wijze. Het neigesetsje is een ware traktatie: Chocolat Cookie Dough met oreo mousse!  Tot ziens in onze Herberg!!

Weekmenu 8 t/m 11 april

Ook deze week hebben we in de Herberg weer heerlijke weekspecials:

De Daghap is op vele verzoek een patatje (aardappelen mag ook) met pulled pork geworden. Natuurlijk bereid op onze smoker

Geen zin in vlees of vis bestel het patatje (aardappelen mag ook) -no chicken!

Het fiskje uit de swemmer is deze week een wisselende verassing.

Het neigesetsje hiervoor is mem met appels in de slag gegaan, resultaat? : een heerlijke Appeltaart Trifle!

Tot ziens in Herberg Foestrum!

Geef je bestelling telefonisch door op 0511-441768 of plaats je bestelling on-line via HeyTom middels bovenstaande knop.

online eten bestellen

Adres & route

Eelke Meinertswei 15
9295 KC Westergeest
Routebeschrijving

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:

 Maandag - GESLOTEN*

Dinsdag t/m Zondag - Vanaf 14:00 uur

* of op afspraak

 

Wil je op een ander tijdstip komen, dat kan op afspraak!

 

 

Contact

Bel ons op: 0511 441768
info@herbergfoestrum.nl

Welkom in Westergeest

maak kennis met ayold