Bij Herberg Foestrum houden we van lekker en eerlijk eten. Bekijk hier onze Daghap en Weekendspecials. Bestellen kan telefonisch of online!

weekmenu 6 tot en met 13 mei

Dit weekend staan Chris en Bieuwe aan het roer van de Herberg! Chris is druk aan de slag geweest met zijn eigen nieuwe gerechten! Leuk om te zien hoe hij een eigen draai aan “zijn” keukentje geeft! Dit weekend is de daghap een heerlijk oerhammetje met mosterdhoningsaus. Het fiskje ut e swemmer is slibtong. Geen zin in vlees of vis bestel de huisgemaakte duo van krokettenmet brocolli en champignon vulling. Het neigesetsje is een panna cotta met roodfruit en slagroom. We zijn de gehele mei vakantie geopend voor de afhaal. Tot ziens in de Herberg!

 

weekmenu 22 t/m 25 april Koningsdag

Aangezien we op 27 april nog niet open mogen met het terras (vanaf 28 april gelukkig wel) hebben we de viering van Konigsdag 2021 maar naar voren gehaald. Onze weekspecials staan dan ook in het teken van Oranje. De daghap is een sappige bal van Oranje met aardappelwedges. Het fiskje ut e swemmer is Dorade met gebakken sinaasappel. Geen zin in vlees of vis bestel de oranje salade met Quinoa. Het neigesetsje van Mem is een  chocolade oranje tompouce maar dan net even anders. Tot ziens in de Herberg!! (en vanaf 28 april bij mij mooi weer op het terras!)

weekmenu 15 t/m 18 april

Terug van weggeweest onze Daghap in Vega en Vlees vorm: De mexicaanse wrap! Het fiskje ut e Swemmer is een witvisje gebakken op mexicaanse wijze. Het neigesetsje is een ware traktatie: Chocolat Cookie Dough met oreo mousse!  Tot ziens in onze Herberg!!

Weekmenu 8 t/m 11 april

Ook deze week hebben we in de Herberg weer heerlijke weekspecials:

De Daghap is op vele verzoek een patatje (aardappelen mag ook) met pulled pork geworden. Natuurlijk bereid op onze smoker

Geen zin in vlees of vis bestel het patatje (aardappelen mag ook) -no chicken!

Het fiskje uit de swemmer is deze week een wisselende verassing.

Het neigesetsje hiervoor is mem met appels in de slag gegaan, resultaat? : een heerlijke Appeltaart Trifle!

Tot ziens in Herberg Foestrum!

Week (paas) menu 1 april t/m 5 april

Dit weekend zijn we zondag en maandag geopend vanaf 11 uur voor de afhaal. Omdat het dit weekend Pasen is, zijn onze specials in het teken hiervan:

De Daghap is een Minikiprollade met mosterd dille saus.

Het Fiskje ut e swemmer is Slibtong met sinaasappel en limoen

Het Vegetarisch gerecht is een Torta Pasqualina (italiaanse spinazietaart)

Het neigesetsje van Mem is een Bokkepoten advocaat taartje.

Herberg Foestrum: Puur genieten.

Fijne Paasdagen iedereen!

Weekmenu 25 tot en met 28 maart

In de laatste week voor Pasen gaan we een lekkere daghap serveren vanaf de smoker: Gehaktbrood met eigengemaakt spek ei en barbecuesaus. Het Fiskje ut e swemmer is Doradefilet met botersaus. Geen zin in vlees of vis bestel onze Veggie Kebabburger. Het neigesetje van mem is een huisgemaakte panacotta met roodfruit en slagroom.

Weekmenu 18 t/m 21 maart

Dit weekend gaan we weer lekker smoken op de smoker. Daarom dit weekend als daghap een heerlijke mixed grill spies met bief, kip en mals varkensvlees. Geen zin in vlees of vis? bestel onze heerlijk groentespies met tzasiki-saus. Het fiskje ut e Swemmer zijn slibtongen. Kortom weer genoeg lekkers naast onze vaste kaart. Oh ja het neigesetsje… home made Creme Brulee!

weekmenu 11 tot en met 14 maart

Ook dit weekend hebben we weer heerlijke nieuwe gerechten op de kaart gezet:

De Daghap: Malse varkensmedaillons met whiskysaus en eigen gerookt spek!

Geen zin in vlees?: Indiase Linzenstoof met zoete aardappel

Fiskje ut e swemmer: Schelvisfilet met Limoen en Knoflook

Neigesetsje van mem: Lekkere frisse fruitsalade met mascarpone topping en munt!

Weekmenu 4 t/m 7 maart

Met dank aan Erik v/d Veen dit weekend als daghap (in vlees en vega-vorm) “De Sloppy Joe” Een broodje gevuld met een heerlijk spicy gehakt/tomaat mengsel en salade. Voor de vis liefhebbers hebben we deze week verse tonijn, op verzoek is deze in tartaar vorm of wordt deze kort gebakken. Het neigesetsje is een heerlijke Bieramisu van Stevige Stout en room!

 

 

weekmenu 25 t/m 28 februari

Dit weekend als “voorproefje” op onze nieuwe Oklahoma Smoker een heerlijk gerookte Daghap in vlees en vega vorm.

Daghap (vlees) Pulled Pork op een heerlijke broodje met koolsla en garnituur.

Daghap (vega) Pulled Vegan op een heerlijk broodje met koolsla en garnituur.

Fiskje ut e swemmer, Engelse Fish and Chips!

Neigesetsje, Heerlijke gekarameliseerde Pecannootjes met karmal, room, pecancake, en yoghurt.

Geef je bestelling telefonisch door op 0511-441768 of plaats je bestelling on-line via HeyTom middels bovenstaande knop.

online eten bestellen

Adres & route

Eelke Meinertswei 15
9295 KC Westergeest
Routebeschrijving

Contact

Bel ons op: 0511 441768
info@herbergfoestrum.nl

Welkom in Westergeest

maak kennis met ayold