Maaltijdservice

Wilt u thuis genieten van een verse en voedzame maaltijd?

Met onze maaltijdservice vervullen we een belangrijke zorg- en regiofunctie voor ouderen en hulpbehoevenden. Maar ook voor u als u af en toe kiest voor gemak!

“Jo iten, ús soarch.”

“Laten we elkaar helpen.” Vanuit deze gedachte starten we per 1 januari 2023 met onze maaltijdservice voor ouderen en hulpbehoevenden. We moeten vandaag de dag steeds langer thuis wonen. Hoe fijn is het dan om te blijven genieten van een gezonde maaltijd gemaakt van o.a. verse streekproducten? Onze maaltijden zijn rijk van smaak en voldoen aan alle eisen op het gebied van  voedselveiligheid. Wij staan voor een persoonlijke service. Van het invullen van de maaltijdlijsten, het maken van een praatje tot aan een uitgebreide uitleg over het opwarmen van de koelverse maaltijden. De medewerkers van Herberg Foestrum helpen u graag. Natuurlijk is onze service er ook voor u als u zo af en toe kiest voor gemak. Lekker eten moet tenslotte voor iedereen toegankelijk zijn. Laat dat maar aan ons over. Uw eten, onze zorg!

Eerst proeven?

Bestel een gratis proefmaaltijd

De voordelen van onze maaltijdservice

»  Koelverse maaltijden

»  Ruim assortiment

»  Verse streekproducten

»  Geschikt voor ieder dieet

»  Flexibele service

»  Al vanaf € 8,00 per maaltijd

»  Voldoet aan alle kwaliteitsnormen

Hoe werkt de maaltijdservice?

Intakegesprek

Tijdens het intakgesprek bij u thuis bespreken we uw dieetwensen. Eet u zoutloos, gemalen of glutenvrij? Wij hebben altijd een passende keuze voor u. 

Maaltijdlijsten invullen

U vult wekelijks de maaltijdlijsten in. Heeft u hulp nodig? Wij staan voor u klaar. 

Bezorging

Afhankelijk van uw wensen bezorgen we maaltijden voor 1 tot 7 dagen per week. Onze bezorgdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Wij bezorgen tot in de koelkast!

Maaltijd opwarmen

Wij leveren een opwarminstructie bij de maaltijden. Zo weet u precies hoe u de maaltijden het beste kunt opwarmen. Lekker eten!

Adres & route

Eelke Meinertswei 15
9295 KC Westergeest
Routebeschrijving

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:

 Maandag - GESLOTEN*

Dinsdag t/m Zondag - Vanaf 14:00 uur

* of op afspraak

 

Wil je op een ander tijdstip komen, dat kan op afspraak!

 

 

Contact

Bel ons op: 0511 441768
info@herbergfoestrum.nl

Welkom in Westergeest

maak kennis met ayold